Buy Lyrica Online Usa

Lyrica (Pregabalin) er et antikonvulsiv middel som brukes til å hjelpe og lindre visse typer nervepine eller anfall. Det er nyttig for behandling av nervesmerter på grunn av diabetisk nevropati og postherpesisk neuralgi. Lyrica kapsel inneholder en aktiv ingrediens som brukes til å behandle epilepsi.
Generisk Lyrica kan også markedsføres som: Pregabalin, Lyrica.
* Lyrica® er et registrert varemerke for Pfizer®

lyrica_generic

Lyrica 75mg Pills (Generic)

lyrica 75mg pills (generic) lyrica 75mg pills (generic)

Lyrica 150mg Pills (Generic)

lyrica 150mg pills (generic) lyrica 150mg pills (generic)

Lyrica medikament - hva handler det om?

Lyrica medikament som også er kjent som Pregabalin. Pregabalin er annonsert under navnet Lyrica. Vanligvis brukes Lyrica medikament til behandling av epilepsi, nevropatiske problemer og normale angstproblemer. Det pleide hovedsakelig å kurere epilepsi, og det er en nevrologisk lidelse som er portrettert av epileptiske anfall. Disse anfallene fører til fysiske skader som sjelden knuste ben. Pregabalin h som noen off-label bruker for som, ben syndrom, herding av migrene og sosial angst problemer.

lyrica

Hvem introduserte det? Parke-Davis var den som introduserte Pregabalin som den oppgraderte versjonen av gabapentin. Og Pfizer var den som introduserte den til markedet som var like etter at Warner-Lambert-firmaet kjøpte det. I USA er det ingen fremdeles generiske versjoner tilgjengelig frem til 2018. Disse generiske versjonene er kun tilgjengelige i Canada sammen med Storbritannia. Hvis du vil kjøpe den i USA, må du bruke minst $ 300- $ 400 USD hver måned. Lyrica-medikament er Schedule V-stoff som er kontrollert under kontrollerte stoffer Act 1970, dvs. CSA.

Lyrica medikament og dets bruksområder:

Den har mange bruksområder for problemer som beslag, neuropatisk smerte etc.

Beslag: Lyrica medisin er den eneste foretrukne medisinen når det gjelder anfall. Det legger også til beste herdestyrke når det gjelder behandling. Bruk av dette alene kan kurere anfall sammenlignet med andre anfallsmedisiner. Det er fortsatt ikke bevist at hvordan er det lik med gabapentin i dette tilfellet.

Neuropatisk smerte: Ifølge Federation of Europe og andre neurologiske samfunn anbefaler Lyrica medikament som den beste behandling for smerter som diabetisk nevropati, postherpetisk og sentral nevropatisk smerte. Hvis du bruker mindre kapsler, gir du høye fordeler, mens det å bruke flere kapsler gir deg begrensede fordeler. Så, muligheten for å kurere raskere er mer hvis du tar i færre kapsler.

Pregabalin er ikke nyttig for noen typer nevropatiske smerter som trigeminal neuralgi. Det er heller ikke fremdeles bevist om det er nyttig for kreftrelaterte nevropatiske smerter. Det er fortsatt ingen bevis på at Lyrica medikament botemidler migrene sammen med gabapentin, er også funnet at det heller ikke er nyttig i dette tilfellet. Pregabalin testes også for behandling av kronisk smerte etter kirurgisk behandling. Til slutt er det vist seg å være ikke så nyttig i dette tilfellet, eller det kan hevde noen kontroverser. Også mange eksperimenter ble gjort om det er nyttig for noen type neuropatiske smerter, men de fleste av dem viser at det ikke er så nyttig å inkludere Pregabalin i behandlingen. Selv om folk møtte noen opioidrelaterte effekter, har det blitt gjort noen diskusjoner for å redusere smerten.

Angstlidelser: I dag føler de fleste angst for små, små ting. Også de fleste av dem lider av angstlidelser, så dette er hvor du finner Lyrica medisin nyttig. Også, World Federation of Biological Psychiatry foreslår også Pregabalin som en viktig medisinering sammen med SSRI for å kurere obsessiv-kompulsiv lidelse med lavrisikologiske betingelser. Så, kan du oppdage at Lyrica medisiner viser effektene etter 1 uke, selv om det viser positive resultater hvis du bruker for lange forsøk. Også, det gir deg positive effekter på søvnen din som er skildret av langsom bølge søvn. Det gir deg også færre smerteeffekter, så det foretrekkes over benzodiazepiner i dette tilfellet.

Bivirkninger av Lyrica medikament:

Som alle medisiner viser bivirkningene etter at det har blitt brukt Lyrica.

Pregabalin har begynt å vise seg å levere terapeutiske effekter som sannsynligvis er forskjellige kontrollerte medisiner. Så viste mange studier at en 450 mg Lyrica begynte å produsere god medikamenteffekt, som sannsynligvis vil være diazepam. Men i en test viste pregabalin en bivirkning relatert til sentralnervesystemet.

Så, la oss se på noen av bivirkningene Lyrica medikament show.

Det gjør at du føler deg svimmel og døsig som er nyttig for å få en god søvn og våkne opp frisk.

10% av pasientene lider av sløret syn sammen med vektøkning, som også er hovedårsaken i dag, du blir forvirret, lider av levende drømmer, også diplopi, blir lett irritert, oppmerksomheten fortsetter å forandre seg, du føler deg som forvirret, påvirker minnekraften som ikke har situasjon å være i.

Gir deg tremor og munnen din blir tørket lett, forårsaker forstoppelse, hyppig oppkast, tretthet, noe som gjør at du føler effekten av dronkenhet som i siste instans gjør at du går unormal og øker kinase nivåene.

lyrica

1% av pasientene lider av depresjon, agitasjon, mye svette, får kramper i musklene dine lett og påvirker funksjonen av nyre noen ganger.

Nesten 0,1% av pasientene som lider av hjerteproblemer i første etasje som hjerteblokker eller slag etc. Få tett lett uten grunn og tenk på selvmord med selvmordsoppførsel.

Exodus tegn:

Hvis forbruket av pregabalin id avsluttet, kan det vise noen bivirkninger som fysisk avhengighet. FDA bestemte at oversikten over pregabalin er kvantitativt mindre enn benzodiazepiner. Personer som har avsluttet kort eller langtids pregabalinforbruk, kan få tilbaketrekkssymptomer. Som det viser bivirkningene som hodepine, søvnløshetsproblemer, øker nervøsiteten, lider av depresjon og forårsaker svimmelhet.

For Graviditet: Lyrica anses å være den beste medisinen for gravide kvinner. Selv om det i noen tilfeller ikke er bevist at det er trygt å bruke eller ikke. Fordi det kan forårsake skade. Så det må gjøres noen flere tester for å gi et sterkt poeng om at det er trygt eller ikke. Så, at babyen kan være trygg sammen med moren.

Hva skjer hvis det forbruker mer? En overdose pregabalin kan noen ganger vise positive effekter, og det kan i noen tilfeller skape negative effekter. Ved nyresvikt har pasientens utvikling av myoklonus blitt observert mens du bruker Lyrica. Også over dosering av pregabalin resulterer i reduksjon av plasma- og blodkonsentrasjoner i kroppen og fører til forgiftning. Så, søker lege råd er alltid anbefalt før du bruker. Så, at du kanskje ikke står overfor noen form for bivirkninger.

Medisin synergi: De fleste forsøkene viste særlig video at ingen interaksjoner har blitt funnet. Men produsenten fant noen interaksjoner med benzodiazepiner og etanol, dvs. alkohol. Pregabalin spiller også en viktig rolle i å forebygge diabetikere. Så, Lyrica viser både positive og negative effekter på kroppen vår.

Historie av Pregabalin: Snakk om historien til Pregabalin. Det ble syntetisert i 1990 som et antikonvulsiv middel. Richard Bruce Silverman en velkjent medisinsk kjemiker har kommet opp med dette på Northwestern University i Chicago. Silverman var den som kom med bevis på at Pregabalin er den beste medisinen for anfall. Etter en stund Andruszkiewicz som var en forsker som kom til universitetet og fant Silverman oppfinnelse veldig inspirerende og da bestemte han seg for å gjøre noe for ham. Så han kom opp med en ide om å introdusere en rekke molekyler. Dette inspirerte Silverman mye han fant det veldig oppmuntrende. Disse molekylene var så kraftige at de ville øke produktiviteten til GABA. Så, ble disse settene av molekyler sendt til Parke-Davis lab for tester. Så ble medisinen godkjent i 2004 av EU. Like etter at i desember 2004 mottok USA også godkjenningen av FDA. Deretter har markedsføring av Pregabalin startet i USA med navnet Lyrica innen 2005.

Kostnad: Kostnaden for denne kapselen i USA i 2005 var USD 4-6 for 150mg kapsel. Så det var rimelig og mange pasienter kjøpte den og har kurert sine seizere.

Er det lovlig? Ja, det er lovlig å bruke i USA, Canada, Storbritannia og Norge.

Av USA har FDA godkjent for markedsføring av Lyrica i 2005. Men etter forsøk rapporterte noen mennesker at de lider av eufori. Hvilket gjorde DEA Drug Enforcement Administration begrense Lyrica medisin til Schedule V kontrollert stoff.

Norge: Pregabalin er i Norge begrenset til resept C som anses som den laveste tidsplanen, men senere er det besluttet å få det til å flytte til Plan B.

Storbritannia: Rådgivende råd om misbruk av narkotika 12. januar 2016 bestemte seg for å skrive et brev som tyder på at begge legemidlene skulle redeviseres til klasse C, men senere ble det rettet til 3. Schedule som er høyere klasse. Men brevet viser den forsiktige avhengigheten av disse stoffene, misbruk med disse stoffene, og det forårsaker også effekter av berusethet som fører deg til å gå unormalt, gir deg hodepine og mange andre effekter. Så, UK Govt har besluttet å begrense bruken hvis dette stoffet for sikkerhet for publikum. Er det ikke så bra?

Canada: I Canada er det generiske versjoner tilgjengelig, så folk kan kjøpe dem og konsumere dem. Men hovedsakelig bruker de bare for å kurere anfall, diabetes osv. Canada Govt tok også beslutningen om å begrense dem for riktig bruk slik at offentligheten er trygg og beskyttet.

Godkjent for visse behandlinger: FDA, dvs. Food and Drug Administration of USA, har godkjent Lyrica for bare visse behandlinger som partielle anfall hos voksne, for å håndtere postherpetic neuralgi og nevropatiske smerter som er relatert til ryggmargenskader og diabetes, behandling av fibromyalgi. Og, Pregabalin har blitt godkjent i Europa og Russland for angstbehandling som ikke er godkjent i USA. Så, dette var de beste tiltakene tatt av regjeringens å begrense Pregabalin for visse behandlinger slik at folket ville være trygt. Også, dette stoffet er så vanedannende at du kan så mange bivirkninger etter en tid. Så sørg for å ta lege råd om hvor mye du trenger å konsumere pregabalin.

Reklame: Pfizer var den som startet markedsføring av Pregabalin. Han forklarte også den brukte merkelige Pregabalin som han fortalte at det ville kurere anfall, diabetisk nevropati etc. Men Lyrica misbrukte disse kapslene for en ting som ikke var godkjent av FDA, for denne Pfizer ble bøtelagt $ 2,3 milliarder for ulovlig bruk. Men Lyrica hadde gjort en rekord ved salg, dvs. det ga $ 3,063 milliarder i 2010 selv. Lyrica er en av de fire stoffene som er Upjohn og Pharmacia som er datterselskaper av Pfizer. Så, Pfizer ble enige om å betale bøter og har inngått den lovlig signerte avtalen, som uttalt at han aldri ville igjen begå en svindel som dette. Så, denne avtalen ble også signert av FDA, og de sa at hvis denne forbrytelsen gjentas igjen, ville det bli gjort alvorlige tiltak mot selskapet og han. Også i år 2016 har selskapet kommet tilbake og begynt å markedsføre sitt produkt igjen, ved å tilbringe en mengde $ 24,6 millioner for å fremme. Også oppført i de globale inntektene ved å tjene 14 milliarder dollar i USA selv.

Så, Northwestern University er stolt over at de har introdusert et så kraftig stoff som kurmer store lidelser som folk lider av i dag. Universitetet er også den som ga Pfizer lisens til å markedsføre dette legemidlet til 2018 og har patentet på dette stoffet. Så, pregabalin viser både positive og negative effekter som noen ganger er skadelige, og i noen tilfeller kan det hjelpe oss å kurere vår lidelse. Så det ville være flott hvis dette produktet gir best positive effekter som kan hjelpe folk til å holde seg frisk.

Comments:

Comments...
Comments...