Buy Lyrica Online Usa

Lyrica (Pregabalin) er et antikonvulsiv middel, der bruges til at hjælpe og lindre visse typer nervepine eller anfald. Det er nyttigt til behandling af nervesmerter på grund af diabetisk neuropati og efter herpetisk neuralgi. Lyrica kapsel indeholder en aktiv bestanddel, der bruges til behandling af epilepsi.
Generisk Lyrica kan også markedsføres som: Pregabalin, Lyrica.
* Lyrica® er et registreret varemærke tilhørende Pfizer®

lyrica_generic

Lyrica 75mg Pills (Generic)

lyrica 75mg pills (generic) lyrica 75mg pills (generic)

Lyrica 150mg Pills (Generic)

lyrica 150mg pills (generic) lyrica 150mg pills (generic)

Lyrica medikament - hvad handler det om?

Lyrica medikament, som også er kendt som Pregabalin. Pregabalin annonceres under navnet Lyrica. Normalt anvendes Lyrica medikament til behandling af epilepsi, neuropatiske problemer og normale angstproblemer. Det plejede hovedsagelig at helbrede epilepsi, og det er en neurologisk lidelse, der er portrætteret af epileptiske anfald. Disse anfald fører til fysiske skader som sjældent knækkede knogler. Pregabalin h som nogle off-label bruger også gerne, ben syndrom, hærdning af migræne og sociale angst spørgsmål.

lyrica

Hvem introducerede det? Parke-Davis var den, der introducerede Pregabalin som den opgraderede version af gabapentin. Og Pfizer var den, der introducerede den til markedet, som var lige efter, at Warner-Lambert-selskabet overtog det. I USA findes der ingen stille generiske versioner til 2018. Disse generiske versioner er kun tilgængelige i Canada sammen med Det Forenede Kongerige. Hvis du ønsker at erhverve det i USA, skal du bruge mindst $ 300- $ 400 USD hver måned. Lyrica medikament er Schedule V stof kontrolleret under Controlled Substances Act 1970, dvs. CSA.

Lyrica medikament og dets anvendelser:

Det har mange anvendelser til problemer som beslag, neuropatiske smerter mv.

Beslag: Lyrica medikament er den eneste foretrukne medicin når det kommer til anfald. Det tilføjer også den bedste hærdningsevne, når det kommer til behandling. Brugen af ​​dette alene kan helbrede anfald sammenlignet med andre beslaglægemidler. Det er stadig ikke bevist, at hvordan er det lig med gabapentin i dette tilfælde.

Neuropatisk smerte: Ifølge Federation of Europe og andre neurologiske samfund anbefaler Lyrica medikament som den bedste behandling for smerter som diabetisk neuropati, postherpetisk og central neuropatisk smerte. Hvis du bruger mindre kapsler, giver du store fordele, mens forbruget af flere kapsler giver dig begrænsede fordele. Så muligheden for at helbrede hurtigere er mere, hvis du tager i færre kapsler.

Pregabalin er ikke nyttigt for nogle typer af neuropatiske smerter som trigeminal neuralgi. Det er heller ikke blevet bevist, om det er nyttigt for kræftrelaterede neuropatiske smerter. Der er stadig ikke noget bevis for, at Lyrica medikamentet hærder migræne sammen med gabapentin, at det også ikke er nyttigt i dette tilfælde. Pregabalin testes også til behandling af kronisk kronisk smerte. Endelig har det vist sig at være ikke så nyttigt i dette tilfælde eller kan rejse nogle kontroverser. Der blev også foretaget mange forsøg, om det er nyttigt for en eller anden type neuropatiske smerter, men de fleste af dem viser, at det ikke er så nyttigt at inddrage Pregabalin i behandlingen. Selv om folk står overfor nogle opioidrelaterede virkninger, er der blevet diskuteret nogle for at reducere smerten.

Angstlidelser: I dag føler de fleste angst for små små ting. Også de fleste af dem lider af angstlidelser, så det er her, hvor du finder Lyrica medikament nyttigt. Også, World Federation of Biological Psychiatry foreslår også Pregabalin som en vigtig medicin sammen med SSRI'er til at helbrede obsessiv-kompulsiv lidelse med lavrisiko vilkår. Så, du kan opdage, at Lyrica medikament viser effekten lige efter 1 uge, selvom det viser positive resultater, hvis du bruger til lange forsøg. Det giver dig også positive effekter på din søvn, der er skildret ved langsom bølgesøvn. Det giver dig også færre smerteeffekter, så det foretrækkes over benzodiazepiner i dette tilfælde.

Bivirkninger af Lyrica medikament:

Ligesom hver medicin viser sine bivirkninger efter forbruget, det gør Lyrica.

Pregabalin er begyndt at vise at levere terapeutiske virkninger, der sandsynligvis vil være forskellige kontrollerede lægemidler. Så mange studier viste, at en 450 mg Lyrica begyndte at producere god lægemiddelvirkning, som sandsynligvis vil diazepam. Men i en test viste pregabalin en bivirkning relateret til centralnervesystemet.

Så lad os se på nogle af bivirkningerne Lyrica medikament show.

Det får dig til at føle dig svimmel og døsig, hvilket er nyttigt at have en god søvn og vågne op frisk.

10% af patienterne lider af sløret syn sammen med vægtforøgelse, som også den største årsag i dag bliver du forvirret, lider af levende slags drømme, også diplopi, bliver let irriteret, opmærksomheden holder på at ændre sig, du har lyst til at boozed, påvirker din hukommelse strøm, som ikke har situation at være i.

lyrica

Giver dig tremor og din mund bliver tørret let, forårsager forstoppelse, hyppig opkastning, træthed, hvilket får dig til at føle de effekter, der er forbundet med berusethed, hvilket i sidste ende får dig til at gå unormalt og øger dine kinase niveauer.

1% af patienterne lider af depression, agitation, meget sved, får kramper i dine muskler nemt og påvirker nyrernes funktion nogle gange.

Næsten 0,1% af patienterne lider af hjerteproblemer i første fase som hjerteblokke eller slagtilfælde osv. Bliv spændt let uden grund og tænk over selvmord med selvmordsadfærd.

Exodus tegn:

Hvis forbruget af pregabalin id ophører, kan det vise nogle bivirkninger som fysisk afhængighed. FDA besluttede at oversigten over pregabalin er kvantitativt mindre end benzodiazepiner. Personer, der har afbrudt kort eller langtidspræparat pregabalin, kan mærke abstinenssymptomer. Ligesom det viser bivirkningerne som hovedpine, søvnløshedsproblemer, øger nervøsitet, lider af depression og forårsager svimmelhed.

For Graviditet: Lyrica anses for at være den bedste medicin til gravide kvinder. Selv om det i nogle tilfælde stadig ikke er bevist, at det er sikkert at bruge eller ej. Fordi det kan give lidt skade. Så der skal gøres nogle flere tests for at give et stærkt punkt, om det er sikkert eller ej. Så, at barnet kan være sikkert sammen med moderen.

Hvad sker der, hvis det spiser mere? En overdosis af pregabalin kan nogle gange vise positive virkninger, og det kan i nogle tilfælde skoen negative virkninger. Ved nyresvigt har patienterne udviklet myoclonus iagttaget, mens de bruger Lyrica. også, over dosering af pregabalin resulterer i at reducere plasma- og blodkoncentrationer i kroppen og fører til forgiftning. Så, at søge læge rådgivning anbefales altid før forbrug. Så, at du måske ikke står over for nogen form for bivirkninger.

Medicin synergi: De fleste eksperimenter viste specielt video, at der ikke er fundet interaktioner. Men fremstilleren fandt nogle interaktioner med benzodiazepiner og ethanol, dvs. alkohol. Pregabalin spiller også en vigtig rolle i forebyggelsen af ​​diabetikere. Så, Lyrica viser både positive og negative virkninger på vores krop.

Historie af Pregabalin: Tale om historien om Pregabalin. Det blev syntetiseret i 1990 som et antikonvulsiv middel. Richard Bruce Silverman en velkendt medicinsk kemiker har nået dette på Northwestern University i Chicago. Silverman var den der kom med beviset for, at Pregabalin er den bedste medicin til anfald. Efter en tid Andruszkiewicz, som var en forsker, der kom til universitetet og fandt Silverman's opfindelse meget inspirerende, og så besluttede han at gøre noget for ham. Så han kom op med en ide om at introducere en række molekyler. Dette inspirerede Silverman meget, han fandt det meget opmuntrende. Disse molekyler var så kraftfulde, at de ville øge produktiviteten af ​​GABA. Så blev disse sæt molekyler sendt til Parke-Davis lab til test. Derfor blev lægemidlet godkendt i 2004 af EU. Lige efter det i december 2004 modtog USA også godkendelse fra FDA. Derefter er markedsføring af Pregabalin startet i USA med navnet Lyrica i 2005.

Omkostninger: Kostnaden for denne kapsel i USA i 2005 var USD 4-6 for 150mg kapslen. Så det var overkommeligt, og mange patienter købte det og har helbredt deres seizers.

Er det lovligt? Ja, det er lovligt at bruge i USA, Canada, Storbritannien og Norge.

Af USA har FDA godkendt markedsføring af Lyrica i 2005. Men efter forsøg rapporterede nogle mennesker, at de lider af eufori. Hvilket gjorde DEA Drug Enforcement Administration begrænser Lyrica medikament til Schedule V kontrolleret stof.

Norge: Pregabalin er i Norge begrænset til recept C, der betragtes som den laveste skema, men senere er det besluttet at få det til at skifte til skema B.

Det Forenede Kongerige: Rådgivende Råd om Misbrug af Narkotika den 12. januar 2016 besluttede at skrive et brev, der tyder på, at begge stoffer skal omdøbe til klasse C, men senere blev det rettet til 3. skema, der er højere klasse. Men brevet viser den forsigtige afhængighed af disse stoffer, misbrug med disse stoffer, og det forårsager også virkninger af berusethed, som får dig til at gå unormalt, giver dig hovedpine og mange andre virkninger. Så, UK Govt har besluttet at begrænse brugen af ​​dette lægemiddel til sikkerhed for offentligheden. Er det ikke så dejligt?

Canada: I Canada er der generiske versioner tilgængelige, så folk kan købe dem og forbruge dem. Men hovedsagelig bruger de kun for at helbrede anfald, diabetes osv. Canada Govt tog også beslutningen om at begrænse dem til korrekt brug, så offentligheden er sikker og beskyttet.

Godkendt til visse behandlinger: FDA, dvs. Food and Drug Administration of USA, har godkendt Lyrica til kun visse behandlinger som partielle anfald hos voksne for at klare postherpetic neuralgi og neuropatisk smerte, som er relateret til rygmarvsskader og diabetes, behandling af fibromyalgi. Og, Pregabalin er blevet godkendt i Europa og Rusland for angstbehandling, som ikke er godkendt i USA. Så det var de bedste foranstaltninger, som regeringerne havde truffet for at begrænse Pregabalin til visse behandlinger, således at befolkningen ville være sikker. Også dette stof er så vanedannende, at du kan få så mange bivirkninger efter nogen tid. Så sørg for at tage læge råd om, hvor meget du har brug for at forbruge pregabalin.

Reklame: Pfizer var den der startede markedsføring af Pregabalin. Han forklarede også den anvendte ulige Pregabalin som han fortalte, at det ville helbrede anfald, diabetisk neuropati osv. Men Lyrica misbrugte disse kapsler til en ting, som ikke var godkendt af FDA, for denne Pfizer blev bødet med 2,3 milliarder dollars til ulovlig brug. Men Lyrica havde lavet en rekord af det salg, dvs. det lavede $ 3.063 milliarder i 2010 selv. Lyrica er en blandt de fire lægemidler, der er Upjohn og Pharmacia, der er datterselskaber af Pfizer. Så, Pfizer aftalt at betale bøden og har indgået den lovligt underskrevne aftale, der fastslog, at han aldrig igen ville begå en bedrageri som denne. Så denne aftale blev også underskrevet af FDA, og de sagde, at hvis denne forbrydelse gentages igen, ville der blive truffet alvorlige foranstaltninger mod selskabet og ham. Også i år 2016 er virksomheden vendt tilbage og begyndte at forfremme sit produkt igen ved at bruge et kæmpe beløb på 24,6 millioner dollar til fremme. Også opført i de globale indtægter ved at tjene 14 milliarder dollar i USA selv.

Så, Northwestern University er stolt over, at de har indført et så stærkt stof, der helbreder store lidelser, som folk lider af i dag. Universitetet er også den, der gav Pfizer tilladelse til at promovere dette lægemiddel frem til 2018 og har patentet på dette lægemiddel. Så, pregabalin viser både positive og negative virkninger, som nogle gange er skadelige, og i nogle tilfælde kan det hjælpe os med at helbrede vores lidelse. Så det ville være fantastisk, hvis dette produkt leverer de bedste positive effekter, som kan hjælpe folk til at forblive sunde.

Comments:

Comments...
Comments...