Buy Lyrica Online Usa

Lyrica (Pregabalin) is een anticonvulsivum dat wordt gebruikt voor het helpen en verlichten van bepaalde soorten zenuwpijn of epileptische aanvallen. Het is nuttig voor de behandeling van zenuwpijn als gevolg van diabetische neuropathie en na herpetische neuralgie. Lyrica-capsule bevat een werkzame stof die wordt gebruikt voor de behandeling van epilepsie.
Generic Lyrica kan ook worden verkocht als: Pregabalin, Lyrica.
* Lyrica® is een gedeponeerd handelsmerk van Pfizer®

lyrica_generic

Lyrica 75mg Pills (Generic)

lyrica 75mg pills (generic) lyrica 75mg pills (generic)

Lyrica 150mg Pills (Generic)

lyrica 150mg pills (generic) lyrica 150mg pills (generic)

Lyrica-medicijn - waar gaat het allemaal over?

Lyrica-medicijn dat ook bekend staat als Pregabaline. Pregabalin wordt geadverteerd onder de naam Lyrica. Meestal wordt het Lyrica-medicijn gebruikt voor de behandeling van epilepsie, neuropathische problemen en normale angststoornissen. Het werd voornamelijk gebruikt om epilepsie te genezen en het is een neurologische aandoening die wordt afgebeeld door epileptische aanvallen. Deze aanvallen leiden tot lichamelijk letsel, zoals zelden gebroken botten. Pregabalin h zoals sommige off-label te veel gebruikt, het beensyndroom, het genezen van migraine en sociale angststoornissen.

lyrica

Wie heeft het geïntroduceerd? Parke- Davis was de persoon die Pregabalin introduceerde als de verbeterde versie van gabapentine. En Pfizer was degene die het op de markt introduceerde, precies nadat het bedrijf Warner-Lambert het had overgenomen. In de Verenigde Staten zijn er tot 2018 geen nog generieke versies beschikbaar. Deze generieke versies zijn alleen beschikbaar in Canada samen met het Verenigd Koninkrijk. Als u het in de Verenigde Staten wilt aanschaffen, moet u elke maand minstens $ 300- $ 400 USD uitgeven. Lyrica-medicament is Schedule V-substantie gecontroleerd onder Controlled Substances Act 1970, d.w.z. CSA.

Lyrica-medicijn en zijn toepassingen:

Het heeft veel toepassingen voor problemen zoals epileptische aanvallen, neuropathische pijn, enz.

Gevallen: Lyrica-medicatie is de enige voorkeurspreparatie voor epileptische aanvallen. Het voegt ook de beste uithardingskracht toe als het om de behandeling gaat. Het gebruik van dit alleen kan epileptische aanvallen genezen in vergelijking met andere medicatie tegen aanvallen. Het is nog steeds niet bewezen dat hoe het in dit geval gelijk is aan gabapentine.

Neuropathische pijn: volgens Federatie van Europa en andere Neurologische gemeenschappen bevelen Lyrica-medicijn aan als de beste behandeling voor pijn zoals diabetische neuropathie, postherpetische en centrale neuropathische pijn. Het consumeren van minder capsules geeft u hoge voordelen, terwijl het consumeren van meer capsules u beperkte voordelen biedt. De mogelijkheid om sneller te genezen is dus groter als u minder capsules inneemt.

Pregabaline is niet nuttig voor sommige soorten neuropathische pijn zoals trigeminusneuralgie. Ook wordt nog niet bewezen of het nuttig is voor kankergerelateerde neuropathische pijnen. Er is nog steeds geen bewijs dat het Lyrica-medicijn naast gabapentine ook migraine geneest en het is ook niet nuttig in dit geval. Pregabaline wordt ook getest voor de behandeling van postoperatieve chronische pijn. Ten slotte is bewezen dat het niet zo nuttig is in dit geval of dat het enkele controverses kan oproepen. Ook zijn er veel experimenten gedaan of het nuttig is voor een soort van neuropathische pijn, maar de meeste van hen bewijzen dat het niet zo handig is om Pregabaline in de behandeling op te nemen. Hoewel mensen een aantal opioïde-gerelateerde effecten ondervonden, zijn er enkele discussies gevoerd om de pijn te verminderen.

Angststoornissen: tegenwoordig voelen de meesten van hen angst voor kleine dingen. Ook hebben de meesten last van angststoornissen, dus dit is waar je het Lyrica-medicijn nuttig vindt. Ook suggereert de Wereldfederatie van biologische psychiatrie Pregabaline als een van de belangrijkste geneesmiddelen, samen met SSRI's om een ​​obsessief-compulsieve stoornis te genezen met termen met een laag risico. U kunt dus merken dat het Lyrica-medicijn de effecten direct na 1 week vertoont, hoewel het positieve resultaten laat zien als u het voor lange proeven gebruikt. Het geeft je ook positieve effecten op je slaap, weergegeven door slow-wave slaap. Het geeft je ook minder pijneffecten, dus in dit geval heeft het de voorkeur boven benzodiazepines.

Bijwerkingen van Lyrica-medicijn:

Zoals elk medicijn zijn bijwerkingen na consumptie vertoont, doet Lyrica dat ook.

Pregabaline is begonnen te laten zien om therapeutische effecten te leveren die waarschijnlijk verschillende, gereguleerde medicatie zijn. Dus vele onderzoeken hebben aangetoond dat een 450 mg Lyrica een goed geneesmiddeleffect begon te produceren dat waarschijnlijk diazepam is. Maar in een test vertoonde pregabaline een bijwerking gerelateerd aan het centrale zenuwstelsel.

Dus, laten we eens kijken naar enkele bijwerkingen van de Lyrica-medicijnenshow.

Het maakt je duizelig en slaperig, wat handig is om goed te slapen en fris wakker te worden.

10% van de patiënten last van wazig zien samen met gewichtstoename die ook tegenwoordig de belangrijkste oorzaak is, je zult in de war raken, last hebben van levendige dromen, ook diplopie, gemakkelijk geïrriteerd raken, de aandacht blijft veranderen, je hebt zin in booze, heeft invloed op je geheugenvermogen, maar er is geen situatie om in te zitten.

lyrica

Geeft je bevingen en je mond droogt gemakkelijk, veroorzaakt constipatie, vaak braken, vermoeidheid, waardoor je de aan effecten gerelateerde dronkenschap voelt die je uiteindelijk abnormaal laat lopen en je kinasegehalte verhoogt.

1% van de patiënten lijdt aan depressie, agitatie, veel zweet, krijgt snel krampen in uw spieren en werkt soms het functioneren van de nieren.

Bijna 0,1% van de patiënten die lijden aan hartproblemen in de eerste fase, zoals hartklemmen of beroertes, enzovoort, worden zonder reden gemakkelijk gespannen en denken aan zelfmoord met zelfmoordgedrag.

Exodus tekent:

Als de consumptie van pregabaline gestopt is, kan dit enkele bijwerkingen zoals fysieke afhankelijkheid vertonen. FDA heeft besloten dat het overzicht van pregabaline kwantitatief minder is dan benzodiazepinen. Mensen die de pregabaline-consumptie op korte of lange termijn staken, kunnen ontwenningsverschijnselen voelen. Zoals het toont de bijwerkingen zoals hoofdpijn, slapeloosheidsproblemen, verhoogt nervositeit, lijdt aan depressie en veroorzaakt duizeligheid.

Voor zwangerschap: Lyrica wordt beschouwd als een van de beste medicijnen voor zwangere vrouwen. Ook al is het in sommige gevallen nog steeds niet bewezen dat het veilig is om te gebruiken of niet. Omdat het enig kwaad kan veroorzaken. Er moeten dus nog wat tests worden uitgevoerd om een ​​sterk punt te geven dat het veilig is of niet. Zodat de baby veilig kan zijn samen met de moeder.

Wat gebeurt er als het meer verbruikt? Een overdosis pregabaline kan soms positieve effecten hebben en in sommige gevallen kan dit negatieve effecten veroorzaken. Bij nierfalen is tijdens de consumptie van Lyrica de ontwikkeling van myoclonus door patiënten waargenomen. ook leidt een overdosering van pregabaline tot een verlaging van de plasma- en bloedconcentraties in het lichaam en tot vergiftiging. Dus, het zoeken naar advies van een arts wordt altijd aanbevolen voor consumptie. Zodat u mogelijk geen bijwerkingen ondervindt.

Geneeskundesynergie: de meeste experimenten lieten vooral video zien dat er geen interacties zijn gevonden. Maar de maker vond enkele interacties met benzodiazepines en ethanol, d.w.z. alcohol. Pregabaline speelt ook een belangrijke rol bij het voorkomen van diabetici. Dus, Lyrica vertoont zowel positieve als negatieve effecten op ons lichaam.

Geschiedenis van Pregabalin: Praten over de geschiedenis van Pregabalin. Het werd in 1990 gesynthetiseerd als een anticonvulsivum. Richard Bruce Silverman, een bekende medicinale chemicus, heeft dit bedacht op de Northwestern University in Chicago. Silverman was degene die met het bewijs kwam dat Pregabalin de beste medicatie is voor epileptische aanvallen. Na enige tijd was Andruszkiewicz, een onderzoeker die naar de universiteit kwam en de uitvinding van Silverman ontdekte, zeer inspirerend en besloot hij iets voor hem te doen. Dus hij kwam op het idee om een ​​reeks moleculen te introduceren. Deze geïnspireerde Silverman vond hij erg bemoedigend. Deze moleculen waren zo krachtig dat ze de productiviteit van GABA zouden verhogen. Dus deze set moleculen zijn naar het laboratorium van Parke-Davis gestuurd voor tests. Het medicijn werd dus in 2004 goedgekeurd door de Europese Unie. Vlak daarna ontving de VS in december 2004 de goedkeuring van de FDA. Daarna is de marketing van Pregabalin in de VS in 2005 begonnen met de naam Lyrica.

Kosten: de kosten van deze capsule in de Verenigde Staten in 2005 waren USD 4-6 voor de capsule van 150 mg. Het was dus betaalbaar en veel patiënten kochten het en hebben hun aanvallers genezen.

Is het legaal? Ja, het is legaal om te gebruiken in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen.

Door de Verenigde Staten FDA heeft in 2005 goedkeuring verleend voor het op de markt brengen van Lyrica. Maar na proeven meldden sommige mensen dat ze last hebben van euforie. Wat DEA Drug Enforcement Administration het Lyrica-medicijn beperkte tot Schedule V-gereguleerde stof.

Noorwegen: in Noorwegen is de pregabaline beperkt tot het voorschrift C dat als het laagste schema wordt beschouwd, maar later is besloten om het naar schema B over te laten.

Verenigd Koninkrijk: Adviesraad voor misbruik van drugs op 12 januari 2016 besloot om een ​​brief te schrijven waarin werd gesuggereerd dat beide geneesmiddelen zouden moeten worden herzien naar klasse C, maar later werd gecorrigeerd naar een derde schema dat van hogere klasse is. Maar de brief toont de voorzichtigheid van verslavingen van deze drugs, misbruik van deze medicijnen en het veroorzaakt ook effecten van dronkenschap waardoor je abnormaal loopt, hoofdpijn en vele andere effecten krijgt. Dus, UK Govt heeft besloten om het gebruik te beperken als deze geneesmiddelen voor de veiligheid van het publiek. Is dat niet geweldig?

Canada: In Canada zijn er generieke versies beschikbaar, zodat mensen ze kunnen kopen en consumeren. Maar vooral gebruiken ze alleen om epileptische aanvallen, diabetes enz. Te genezen. Canada Govt nam ook de beslissing om ze te beperken voor correct gebruik, zodat het publiek veilig en beschermd is.

Goedgekeurd voor bepaalde behandelingen: FDA, d.w.z. Food and Drug Administration of USA heeft Lyrica goedgekeurd voor slechts bepaalde behandelingen, zoals partiële aanvallen voor volwassenen, om postherpetische neuralgie en neuropathische pijn te beheersen die gerelateerd zijn aan letsels van het ruggenmerg en diabetes, behandeling van fibromyalgie. En Pregabalin is in Europa en Rusland goedgekeurd voor angsttherapie die niet is goedgekeurd in de VS. Dit was dus de beste maatregel die door de overheid werd genomen om Pregabalin te beperken voor bepaalde behandelingen, zodat de mensen veilig zouden zijn. Ook is dit medicijn zo verslavend dat je na verloop van tijd zoveel bijwerkingen kunt hebben. Zorg daarom dat u het advies van een arts inwint over hoeveel u nodig hebt om pregabaline te gebruiken.

Adverteren: Pfizer was degene die Pregabalin op de markt bracht. Hij legde ook de gebruikte oneven Pregabaline uit, hij zei dat het aanvallen, diabetische neuropathie enz. Zou genezen. Maar Lyrica misbruikte deze capsules voor één ding dat niet door de FDA was goedgekeurd, want Pfizer kreeg een boete van $ 2,3 miljard voor illegaal gebruik. Maar Lyrica had een recordaantal verkopen, dat wil zeggen dat het in 2010 zelf $ 3.063 miljard verdiende. Lyrica is een van de vier medicijnen die Upjohn en Pharmacia zijn en die dochterondernemingen zijn van Pfizer. DUS, Pfizer stemde ermee in om de boete te betalen en is de wettelijk ondertekende overeenkomst aangegaan, die verklaarde dat hij nooit meer zo'n fraude zou begaan. Dus deze overeenkomst werd ook ondertekend door de FDA en zij zeiden dat als deze misdaad zich herhaalt, er serieuze actie tegen het bedrijf en hem zou worden ondernomen. Ook in 2016 is het bedrijf teruggekomen en heeft het zijn product opnieuw gepromoot door een onvoorstelbaar bedrag van $ 24,6 miljoen voor promotie te besteden. Ook opgenomen in de wereldwijde inkomsten door $ 14 miljard te verdienen in de Verenigde Staten zelf.

Dus de Northwestern University is er trots op dat ze zo'n krachtig medicijn hebben geïntroduceerd dat grote aandoeningen geneest waar mensen tegenwoordig last van hebben. Ook is de universiteit degene die Pfizer toestemming heeft verleend om dit medicijn te promoten tot 2018 en patent op dit medicijn heeft. Pregabaline vertoont dus zowel positieve als negatieve effecten die soms schadelijk zijn en in sommige gevallen kan het ons helpen onze aandoening te genezen. Het zou dus geweldig zijn als dit product de beste positieve effecten oplevert die mensen kunnen helpen gezond te blijven.

Comments:

Comments...
Comments...