Buy Lyrica Online Usa

Lyrica (Pregabalin) on kouristuksia ehkäisevä lääke, jota käytetään ehkäisemään tiettyjen hermokivun tai kouristuksia. Se on käyttökelpoinen hermokivun hoidossa diabeettisen neuropatian ja herpetisen neuralgian jälkeen. Lyrica-kapseli sisältää vaikuttavaa ainetta, jota käytetään epilepsian hoitoon.
Yleinen Lyrica voidaan myös markkinoida seuraavasti: Pregabalin, Lyrica.
* Lyrica® on Pfizer®: n rekisteröity tavaramerkki

lyrica_generic

Lyrica 75mg Pills (Generic)

lyrica 75mg pills (generic) lyrica 75mg pills (generic)

Lyrica 150mg Pills (Generic)

lyrica 150mg pills (generic) lyrica 150mg pills (generic)

Lyrica-lääkitys – mistä se on kyse?

Lyrica-lääkettä, joka tunnetaan myös nimellä Pregabalin. Pregabaliinia mainostetaan Lyrican nimellä. Yleensä Lyrica-lääkettä käytetään epilepsian, neuropaattisten ongelmien ja tavanomaisten ahdistuneisuushäiriöiden hoitoon. Se käytti pääasiassa epilepsian paranemista ja se on epileptisiä kohtauksia kuvaava neurologinen häiriö. Nämä kohtaukset aiheuttavat fyysisiä vammoja, kuten harvoin rikki luita. Pregabaliini h kuten jotkut tarrakierrot käyttävät liikaa, jalka oireyhtymä, migreenin kovettuminen ja sosiaaliset ahdistuneisuusongelmat.

lyrica

Kuka esitteli sen? Parke-Davis oli se, joka esitteli Pregabalinin gabapentiinin päivitetyksi versioksi. Ja Pfizer oli se, joka esitteli sen markkinoille, joka oli juuri sen jälkeen, kun Warner-Lambertin yritys osti sen. Yhdysvalloissa ei vielä ole geneerisiä versioita saatavilla vuoteen 2018 asti. Nämä yleisversiot ovat saatavilla vain Kanadassa yhdessä Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa. Jos haluat hankkia sen Yhdysvalloissa, sinun on käytettävä vähintään 300 - 400 dollaria USD kuukaudessa. Lyrica-lääkevalmiste on A-sarjan V-aine, jota valvotaan valvotuista aineista vuonna 1970 annetun lain (CSA) mukaisesti.

Lyrica-lääkkeet ja niiden käyttötarkoitukset:

Sillä on monia käyttötarkoituksia esimerkiksi kouristuksia, neuropaattista kipua jne. Varten.

Kouristuskohtaukset: Lyrica-lääkitys on ainoa edullinen lääkitys kouristuksia vastaan. Se lisää myös parasta hoitovirtaa hoidon aikana. Pelkästään tämän käytön avulla voidaan parantaa kouristuskohtauksia verrattuna muihin kohtauslääkkeisiin. Ei ole vieläkään osoitettu, kuinka tässä asiassa olisi sama kuin gabapentiini.

Neuropaattinen kipu: Euroopan ja muiden neurologisten yhteisöjen mukaan suositellaan Lyrica-lääkettä parhaimpana hoitona kivut, kuten diabeettinen neuropatia, post-herpetinen ja keskushermostoon liittyvä kipu. Pienempien kapseleiden kulutus tuo suurta hyötyä, kun taas useampien kapseleiden kulutus tuo vähäisiä hyötyjä. Joten, mahdollisuus parantaa kovettumista on enemmän, jos otat vähemmän kapseleita.

Pregabaliini ei ole hyödyllinen joihinkin neuropaattisiin kipuihin, kuten trigeminaaliseen neuralgiaan. Ei myöskään ole vielä osoitettu, onko se hyödyllinen syöpään liittyviin neuropaattisiin kipuihin. Ei ole vieläkään näyttöä siitä, että Lyrica-lääkevalmistetta parantavat migreenit yhdessä gabapentiinin kanssa, havaitaan myös, että se ei ole myöskään hyödyllinen tässä tapauksessa. Pregabaliinia testataan myös kirurgisen kroonisen kivun hoidossa. Lopuksi se osoittautuu epätyydyttäväksi tässä tapauksessa tai saattaa herättää joitain kiistoja. Lisäksi tehtiin useita kokeita, onko se hyödyllinen jonkin tyyppisissä neuropaattisissa kipuissa, mutta useimmat niistä osoittavat, että ei ole niin hyödyllistä sisällyttää Pregabaliinia hoidossa. Vaikka ihmiset kohtasivat joitakin opioideihin liittyviä vaikutuksia, joitakin keskusteluja on tehty kipua vähentäväksi.

Ahdistuneisuus: Nykyään useimmat heistä tuntevat ahdistusta pienille pienille asioille. Myös useimmat niistä kärsivät ahdistuneisuushäiriöistä, joten tässä Lyrica-lääkettä on hyödyllistä. Myös Biologisen psykiatrian maailmanliitto ehdottaa Pregabalinia yhtenä tärkeänä lääkityksenä yhdessä SSRI: iden kanssa pakko-oireisen häiriön hoitamiseksi matalan riskin kanssa. Joten, huomaat, että Lyrica-lääkevalmiste osoittaa sen vaikutuksia heti yhden viikon kuluttua, vaikka se näyttää myönteisiä tuloksia, jos käytät pitkät koet. Lisäksi se antaa sinulle positiivisia vaikutuksia nukkumaan, jota hitaasti aaltoilevat nukkuvat. Se antaa myös vähemmän kipua, joten se on parempi kuin bentsodiatsepiinit tässä tapauksessa.

Lyrica-lääkkeen sivuvaikutukset:

Kuten kaikki lääkkeet osoittavat sivuvaikutuksiaan kulutuksen jälkeen, niin myös Lyrica.

Pregabaliini on alkanut näyttää terapeuttisille vaikutuksille, jotka todennäköisesti ovat erilaisia ​​kontrolloituja lääkkeitä. Niinpä monet tutkimukset osoittivat, että 450 mg Lyrica alkoi tuottaa hyvää huumeiden vaikutusta, joka todennäköisesti on diatsepaami. Mutta testissä pregabaliinilla oli keskushermostoon liittyvä sivuvaikutus.

lyrica

Katsokaamme siis joitain sivuvaikutuksia Lyrica-lääkevalmisteesta.

Se saa sinut tuntemaan huimausta ja uneliaisuutta, mikä on hyödyllistä saada hyvä unta ja herätä tuoretta.

10% potilaista kärsii näön hämärtymisestä yhdessä painonnousun kanssa, joka on myös tärkein syy nykyään, sekaisin, elävät elävät erilaiset unet, myös diplopiat, helposti ärsyttävät, huomiota muuttuu, vaikuttaa muistiin, jota ei ole tilanteessa.

Antaa sinulle vapinaa ja suusi kuivuu helposti, aiheuttaa ummetusta, usein oksentelua, väsymystä, mikä saa sinut tuntemaan vaikutuksen, joka liittyy juomiseen, mikä lopulta tekee sinulle epänormaalin kulun ja lisää kinaasiasteita.

1% potilaista kärsii masennuksesta, levottomuudesta, paljon hikoilusta, lihasten kouristuksista ja vaikuttaa munuaisten toimintaan joskus.

Lähes 0,1% potilaista, jotka kärsivät ensimmäisen vaiheen sydänongelmista, kuten sydämen lohkojen tai aivohalvausten jne. Saat tensed helposti ilman syytä, ja ajattele itsemurhaa itsemurha käyttäytymistä.

Exodus-merkit:

Jos pregabaliinin käyttö kului, se saattaa näyttää joitain sivuvaikutuksia, kuten fyysistä riippuvuutta. FDA päätti, että pregabaliinin yleiskatsaus on huomattavasti pienempi kuin bentsodiatsepiinit. Ihmiset, jotka lopettivat lyhyen tai pitkän aikavälin pregabaliinin kulutuksen, voivat tuntea oireita. Kuten se osoittaa sivuvaikutuksia, kuten päänsärky, unettomuusongelmat, lisää hermostuneisuutta, kärsivät masennuksesta ja aiheuttavat huimausta.

Raskaus: Lyrica pidetään yhtenä parhaimpana raskaana oleville lääkkeille. Vaikka joissakin tapauksissa ei ole vieläkään osoitettu, että se on turvallista käyttää tai ei. Koska se voi aiheuttaa haittaa. Niinpä on tehtävä joitakin testejä, jotka antavat vahvan osoitteen siitä, onko se turvallinen vai ei. Joten, että vauva voi olla turvassa äidin kanssa.

Mitä tapahtuu, jos se kuluttaa enemmän? Preabaliinihoidon yliannostus voi joskus osoittautua positiiviseksi, ja se saattaa aiheuttaa negatiivisia vaikutuksia joissakin tapauksissa. Munuaisten vajaatoimintapotilailla on havaittu myoklonuksen kehittymistä Lyrican käytön aikana. myös yli pregabaliiniannoksen pienentäminen plasmassa ja veren pitoisuuksina kehossa ja johtaa myrkytykseen. Niinpä lääkärinneuvontaa suositellaan aina ennen käyttöä. Joten, että et voi kohdata minkäänlaisia ​​sivuvaikutuksia.

Lääketieteen synergia: Suurin osa kokeista osoitti erityisesti videokuvaa, ettei yhteisvaikutuksia ole löytynyt. Valmistaja löysi kuitenkin joitain vuorovaikutuksia bentsodiatsepiinien ja etanolin, ts. Alkoholin, kanssa. Pregabaliinilla on myös tärkeä rooli diabeteksen ehkäisyssä. Niinpä Lyrica näyttää sekä positiivisia että negatiivisia vaikutuksia elimistämme.

Pregabalinin historia: puhuminen Pregabalinin historiasta. Se syntetisoitiin vuonna 1990 antikonvulsanttina. Richard Bruce Silverman, tunnettu lääkekemisti, on keksinyt tämän Chicagossa sijaitsevan Northwesternin yliopistossa. Silverman oli se, joka sai todisteet siitä, että Pregabalin on paras lääkitys kohtauksiin. Jonkin ajan kuluttua Andruszkiewicz, joka oli tutkija, joka tuli yliopistoon ja löysi Silvermanin keksinnön erittäin innostavaksi, ja sitten hän päätti tehdä jotain hänelle. Niinpä hän tuli käsitykseen siitä, että hän esitteli sarjan molekyylejä. Tämä innostaa Silvermanin paljon, hän piti erittäin rohkaisevana. Nämä molekyylit olivat niin voimakkaita, että ne lisäisivät GABA: n tuottavuutta. Joten nämä joukko molekyylejä lähetettiin Parke-Davisin laboratoriolle testejä varten. Niinpä Euroopan unioni hyväksyi lääkkeen vuonna 2004. Juuri sen jälkeen joulukuussa 2004 Yhdysvallat sai myös FDA: n hyväksynnän. Sitten Pregabalin markkinointi on alkanut Yhdysvalloissa nimellä Lyrica vuoteen 2005 mennessä.

Kustannukset: Tämän kapselin kustannukset Yhdysvalloissa vuonna 2005 olivat 4-6 dollaria 150 mg kapseliin. Joten, se oli kohtuuhintaista ja monet potilaat ostivat sen ja ovat kovettaneet niiden seizers.

Onko se laillista? Kyllä, se on laillista käyttää Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Norjassa.

Yhdysvalloissa FDA on hyväksynyt Lyrican markkinoinnin vuonna 2005. Mutta kokeiden jälkeen jotkut ihmiset ilmoittivat, että he kärsivät euforiaa. Mikä teki DEA: n huumeidenkäytön hallinnasta rajoittavan Lyrica-lääkettä Schedule V -ohjattuun aineeseen.

Norja: Norjassa pregabaliinia on rajoitettu reseptilääkkeeseen C, jota pidetään pienimpänä aikatauluna, mutta myöhemmin on päätetty siirtää se luetteloon B.

Yhdistynyt kuningaskunta: Huumeiden väärinkäyttöä käsittelevä neuvoa-antava toimikunta 12. tammikuuta 2016 päätti kirjoittaa kirjeen, jossa ehdotetaan, että molemmat lääkkeet tulisi luokitella uudelleen luokkaan C, mutta myöhemmin ne korjattiin kolmanneksi aikatauluksi, joka on korkeampi. Mutta kirje osoittaa varovaisuuden riippuvuudet näistä lääkkeistä, väärinkäyttää näitä lääkkeitä ja se aiheuttaa myös juomisen vaikutuksia, joka johtaa sinut kävelemään epänormaali, antaa sinulle päänsärkyä ja monia muita vaikutuksia. Joten, UK Govt on päättänyt rajoittaa käyttöä, jos tämä huumeiden turvallisuuden yleisölle. Eikö ole niin hienoa?

Kanada: Kanadassa saatavilla on yleisiä versioita, niin ihmiset voivat ostaa niitä ja kuluttaa niitä. Mutta pääasiassa he käyttävät vain kouristusten, diabeteksen jne. Parantamiseen. Kanada Govt teki myös päätöksen rajoittaa niitä oikeaan käyttöön, jotta yleisö olisi turvallinen ja suojattu.

Hyväksytty tietyille hoidoille: FDA eli USA: n elintarvike- ja lääkevirasto on hyväksynyt Lyrica-hoidon vain tietyille aikuisille osittaisille kouristuksille, joilla hoidetaan fibromyalgian hoitoon liittyvää postherpetiinihermofiaa ja neuropaattista kipua, jotka liittyvät selkäydinvammoihin ja diabetekseen. Ja Pregabalin on hyväksytty Euroopassa ja Venäjällä ahdistushoidossa, jota ei ole hyväksytty Yhdysvalloissa. Joten, nämä olivat parhaita toimenpiteitä, joita hallitukset ovat "rajoittaneet Pregabalinia tietyille hoitomuodoille, jotta ihmiset olisivat turvallisia. Myös tämä lääke on niin riippuvuutta, että sinulla voi olla niin paljon haittavaikutuksia jonkin ajan kuluttua. Joten, muista ottaa lääkäri neuvoja siitä, kuinka paljon sinun tarvitsee käyttää pregabaliinia.

Mainonta: Pfizer oli ensimmäinen, joka aloitti Pregabalinin markkinoinnin. Hän selitti myös käytetyn pariton Pregabalinia, hän kertoi, että se paranisi kouristuksia, diabeettista neuropatiaa jne. Mutta Lyrica käytti väärin näitä kapseleita yhdeksi asiaksi, jota FDA ei hyväksynyt, sillä Pfizerille tuomittiin 2,3 miljardia dollaria laittomaan käyttöön. Mutta Lyrica oli tehnyt ennätyksensä myynnistä, eli se teki 3,063 miljardia dollaria vuoteen 2010 mennessä. Lyrica on yksi neljästä huumeesta, jotka ovat Upjohn ja Pharmacia, jotka ovat Pfizerin tytäryhtiöitä. SO, Pfizer suostui maksamaan sakon ja on tullut laillisesti allekirjoitettuun sopimukseen, jossa todetaan, että hän ei koskaan enää syyllisty tällaiseen petokseen. Joten tämä sopimus allekirjoitti myös FDA ja he sanoivat, että jos tämä rikollisuus toistuu uudelleen, olisi vakavia toimia, joita yritys ja hänet kohdistuvat. Myös vuonna 2016 yritys on palannut ja aloittanut myynninedistämistään tuotteestaan, menettää valtavan summan 24,6 miljoonalla eurolla edistämiseen. Listattu myös globaaleihin tuloihin ansaitsemalla 14 miljardia dollaria Yhdysvalloissa.

Joten, Luoteis-yliopisto on ylpeä siitä, että he ovat ottaneet käyttöön niin voimakasta lääkettä, joka parantaa parempia sairauksia, joita ihmiset kärsivät tänään. Myös yliopisto on antanut lisenssin Pfizerille tämän lääkkeen edistämiseksi vuoteen 2018 saakka ja pitää patentin tämän lääkkeen osalta. Siksi pregabaliinilla on sekä positiivisia että negatiivisia vaikutuksia, jotka ovat joskus haitallisia ja joissakin tapauksissa se voi auttaa meitä parantamaan sairauksiamme. Joten, olisi hienoa, jos tämä tuote tarjoaa parhaat positiiviset vaikutukset, jotka voivat auttaa ihmisiä pysymään terveinä.

Comments:

Comments...
Comments...